Historie

Voorgeschiedenis
Het terrein is aangekocht en ontwikkeld door Zovacon, de bouwer van zorgcomplexen. Het plan is opgesplitst in twee delen. Het deel met de bouw van 24 woon-zorgappartementen zal na realisatie in gebruik worden genomen door Woonzorgnet. Het tweede deel voorziet in de bouw en verkoop van 14 levensloopbestendige woningen.

Levensloopbestendige woningen
Bouwbedrijf ten Heggeler uit Hengevelde start binnenkort, in opdracht van Zovacon op de voormalige sportvelden aan de Scherpenzeelseweg in Goor, met de bouw van 14 levensloopbestendige woningen. Morsink Bouwadvies & Makelaardij is verantwoordelijk voor de verkoop van de ‘all-electric’ woningen in deze groene woonomgeving. De woningen worden gerealiseerd met een eigen tuin, slaap- en badkamer op de begane grond, 1e verdieping vrij in te delen (casco oplevering), een warmtepomp, 23 zonnepanelen ( op 1 woning), inclusief sanitair en tegels. De keuken kan geheel naar eigen wens ingevuld worden. Optioneel wordt een garage op eigen terrein aangeboden.

Door de woon-slaap-bad functie op begane grond vloer zijn de woningen geschikt voor meerdere doelgroepen.

Locatie
Het project Het Hectorhof is gelegen midden in de bestaande woonwijk de Whee en gelegen op de voormalige sportvelden. Natuurgebied de Herikerberg en het centrum van Goor zijn op enkele minuten loop- /fietsafstand gelegen.